sábado, 15 de septiembre de 2012

8 manualitats (amb els nens) per Halloween / Tots Sants

Resulta que falten només tres mesos per Nadal! Al ritme que se'm passen els dies, si no començo a mirar coses ara, no hi seré a temps.
El meu fill gran és fan de Halloween, les bruixes, els rats-penats i el maquillatge de zombis. El tema Tots Sants com que no li apassiona gaire, ni tan sols el panallets, així que si no pots amb l'enemic...
 
Per tant, aquest any, com l'anterior, farem manualitats de Halloween... divertides fàcils i barates... aqui va la meva selecció de manualitats (per fer amb nens) de Halloween d'aquest any:
 
1.- Una garlanda vintage de Pacman (de la qual som fans absoluts tota la família), al web Minieco, amb tutorial inclòs, fantàstic per patates com jo.
 

2.- Pintar monstres, potser estaria bé donar algunes idees, encara que no sé ben bé si em passo d'infantil o sóc massa bèstia...
 
Per al peque (5 anys), uns monstres vistos al bloc petits grans artistes,



Per al gran (8 anys), seguidor de tota mena de zombis i dels Pokémon, una obra d'un artista turc molt gore, Berk Öztürk, encara que els zombis pokémon que té no els he posat, no sigui que tingui malsons... mireu la seva galeria, a mi m'agrada molt.


3.- Decorar taronges com si fóssin carabasses, dibuixant la boca i els ulls amb retolador negre, del bloc El Hada de Papel (cada cop sóc més fan d'aquesta dona, és una passada la creativitat que té!)
 
 
Algunes idees per fer les cares més terrorífiques, al web Kids.cat, una revista electrònica en català que he descobert fa poc i que haig d'investigar més
 
 
En aquest web explica una mica la història de les carabasses... "Aquesta tradició, tot i que sembla que vingui d’Estats Units, té el seu origen en la cultura celta. Es creia que la nit del 31 d’octubre, el dia abans de Tot Sants, els esperits sortien dels cementiris. Per tal de fer-los fora, la població els espantava col.locant coses que fessin por fora de les seves cases. Tot i així, molt abans que ens arribessin les influencies anglosaxones del Halloween, en algunes comarques catalanes, com en el Ripollès, ja era tradició buidar carbasses i penjar-les dels balcons la nit de Tots Sants amb espelmes enceses dintre per tal de fer por a la gent."
 
4.- Ombres amb siluetes de Halloween, del web Minieco
 
 
 
5.- Repetir el pa de pessic amb carabassa de l'any passat,,, va quedar boníssim!
 

 
 

 6.- Llanternes de llum fosforescent (per exemple, de polseres) del bloc Mom Spark

 
 7.- Muntar un esquelet, del bloc Fichas de inglés



8.- Aranyes de galeta, del web de l'XTEC


S'accepten suggeriments... i tota aquesta gent que em diu que segueix el bloc... veiam si dieu alguna cosa que a vegades penso que no hi ha ningú en el món que es miri aquest bloc! (no cal ser famosa però algun comentari de tant en tant és agradable!... vaaaaaaaaa)

No hay comentarios:

Publicar un comentario